Ние градиме објекти апартмани домови кои потоа не градат нас

Капитол инженеринг е тим од архитекти, градежни инженери и професионалци

Како тим, повеќе од 15 години сме посветени во создавањето на модерни и функционални средини за домување и работа а нашите проекти се примери за врвна архитектура, дизајн и градежништво.

Тековни проекти

Објект Рилски конгрес

2024

Нашиот најнов објект претставува препознатлив уникатен дизајн на модерна, луксузна и квалитетна градба. Лоциран во првите редови на населба Водно, со исклучителен поглед кон градот и совршена поврзаност со природата.

Објект 9 Maj

За сите оние кои сакаат да бидат во центарот на случувањата, тогаш ова е перфектното место за вашето домување. Лоциран во центарот на градот, во близина на Универзална сала, овој објект плени со својот уникатен дизајн и отскокнува од околината во која се наоѓа.

Објект Никола Тримпаре

Лоциран во центарот на градот, но сепак одвоен од градската џунгла. Нашиот објект претставува идеално место за сите оние кои сакаат мирен живот во централното градско подрачје.

„Како архитект дизајнирате во сегашноста, со свесност за минатото, за иднината која во суштина е непозната“.

Норман Фостер, АРХИТЕКТ

Завршени проекти