Објект Тетовска

ЛОКАЦИЈА
ул. Тетовска, Општина Центар

ГОДИНА
2020

Лоциран на мирна и пријатна улица во центарот на градот, објектот “Тетовска”, претставува модел на новиот, современ начин на живот во Скопје.

Објектот е со иновативен изглед и фасада која е комбинација на бетон, цигла и дрво. Се наоѓа на централна локација, во близина на средното училиште “Корчагин”, Олимпискиот базен, Vero Mall, Градскиот трговски центар, Парк “Жена”, итн.

Галерија

Побарајте понуда на