Објект 9 Мај

ЛОКАЦИЈА
Општина Центар – во близина на Универзална сала.

ГОДИНА
2023

Галерија

За сите оние кои сакаат да бидат во центарот на случувањата, тогаш ова е перфектното место за вашето домување. Лоциран во центарот на градот, во близина на Универзална сала, овој објект плени со својот уникатен дизајн и отскокнува од околината во која се наоѓа.

Објектот претставува совршен сплет на модерна архитектура и квалитени материјали на градба, кои гарантираат удобност во живеењето.

Побарајте понуда на