ЗА НАС

Ние сме искусен тим од

СЕКОГАШ ПОСВЕТЕНИ

Нашите проекти се базираат на врвна архитектура, современ дизајн и градежништво, со кои веќе 15 години се гордееме. Сите овие фактори ни помагаат во изградбата на подобар имиџ со кој отскокнуваме од конкуренцијата.

Клиентите се наша инспирација

Инспирацијата ја црпиме од желбите на клиентите, кои се секогаш во центарот на нашата работа. Главниот фокус на Капитол Инженеринг е изградбата на квалитетен станбен и деловен простор кој ќе се базира на потребите на клиентите, притоа почитувајќи ги роковите, како и проектите кои се договорени со нив.

Сигурност која влева доверба

Сигурноста во нашата работа ја потврдува и високиот рејтинг кој како компанија го имаме во деловниот и банкарскиот сектор. Другата страна е квалитот на нашите градби, кои се одликуваат со одлична сеизмичка стабилност, звучна и термичка изолација.

Проектите кои ги работиме и објектите кои ги градиме секогаш влеваат доверба во нашите клиенти.

СВРТЕНИ КОН ИДНИНАТА

Капитол Инженеринг е компанија која е постојано свртена кон иднината, па затоа и во секој од нашите објекти е интегрирана енергетско ефикасна фасада, која ги сведува трошоците за ладење и греење на минимум.