Објект Никола Тримпаре

ЛОКАЦИЈА
Општина Центар – во близина на Грчка амбасада.

ГОДИНА
2023

Лоциран во центарот на градот, но сепак одвоен од градската џунгла. Нашиот објект претставува идеално место за сите оние кои сакаат мирен живот во централното градско подрачје.

Објектот е направен од најквалитетни материјали, а со својот единствен дизајн тој нуди комфор и удобност во која може да се пронајде секој.

Побарајте понуда на