Објект Рилски Конгрес

ЛОКАЦИЈА
ул. Рилски Конгрес,
Водно, Општина Центар

ГОДИНА
2024

Нашиот најнов објект претставува препознатлив уникатен дизајн на модерна, луксузна и квалитетна градба. Лоциран во првите редови на населба Водно, со исклучителен поглед кон градот и совршена поврзаност со природата.

Untitled-1

Оддалечен на пешачка дистанца од само 1км кон МВР, 700м oд Основното училиште ‘’Кочо Рацин’’, како и 1.5км од градскиот плоштад.

Достапни квадратури на станови:

– 95м2
– 140м2
– 187м2

Побарајте понуда на