Објект
Орце Николов

ЛОКАЦИЈА
Општина Карпош – во близина на Машинскиот факултет.

ГОДИНА
2018

Галерија

Објектот е граден по највисоките стандарди на градежништвото, како и со најквалитетните материјали кои се наоѓаат на пазарот.

Оваа градба претставува одличен пример за модерна архитектура, која е надополнета со одличен дизајн кој нуди комфор во живеењето.

Побарајте понуда на