КВАЛИТЕТ

Нашите објекти се спој на

Капитол Инженеринг е компанија која 15 години гради станбено-деловни објекти, и е стабилен партнер на пазарот на недвижности со А-рејтинг од сите банки.

Квалитет кој зборува за себе

Капитол Инженеринг e пример за градежништво во земјата, а нашите објекти сами говорат за квалитетот на материјалите кои се користат во градбата, како и во внатрешното и надворешното уредување. Секој дел од нашите објекти е покриен со материјали од врвна класа кои се тука да им служат долго време на вашите потреби.

02  

Одлична звучна и топлинска изолација

Едно од првите прашања кои ги поставуваат нашите потенцијални клиенти се однесуваат на звучната и топлинската изолација на нашите градби. Во поглед на ова прашање Капитол Инженеринг користи врвни материјали, кои се единствени на пазарот. Од нив со задоволство би ги потенцирале:

 • Прозори од најдобриот германски производител Rehau Geneo со 6 комори и трослојно стакло полнето со аргон
 • Енергетски ефикасна фасада со 10 cm графитен стиропор

Трајни и квалитетни елементи во домот

Материјалите кои ги користиме во ентериерот на објектите се поставени да траат навистина долго. Ние секогаш сме внимателни во изборот на сите елементи, па затоа ги бираме само најдобрите, a од нив би ги издвоиле:

 • Првокласна санитарија Roca 
 • Првокласни Италијански плочки
 • Бојлери Ariston од најнова серија
 • Првокласен храстов трослоен лакиран паркет (Хрватска)

Модерни и сигурни материјали

Нашите објекти се градени по сите светски стандарди, а потврда за квалитетот имаме добиено од голем број на експерти и специјалисти од полето на градежништвото. Притоа во изградбата користиме само материјали кои се докажани по квалитет:

 •  Марка на бетон МБ 40
 •  Лифт од најдобрата американска компанија OTIS
 •  Уникатна и модерна фасада при чија изведба се користат првокласни материјали (HPL, alucobond) 
 • Првокласни Италијански гранитни плочки во влезовите и скалите
 • Видео-домофонија со touch-screen во боја

DiPorte - Италијански врати

 • Италијански крила изработени со дрвена подконструкција и ламиниран HDF (тврдо пресуван медијапан), обложени со најквалитетен многуслоен CPL ламинат (хартиено саќе)
 • Дебелина на крило d=44mm
 • Италијанска права каса со радиус r=3mm во цврста sandwich конструкција, без можност за деформации
 • Италијански прави первази, телескопски штелувачки од двете страни на касата кои овозможуваат одлично прилагодување на разни дебелини на ѕидови
 • AGB италијанска брава и шарки
 • Во вратите се вградени брави со кодиран SECUREME K2 патент клуч и челичен “defender”.
 • За времетрањето на изградбата се отвара со поединечен сервисен клуч. Крајниот корисник трајно го кодира цилиндерот со приложените 5 клучеви.

Побарајте понуда на