Објект Рузвелтова

ЛОКАЦИЈА
ул. Рузвелтова, Општина Карпош

ГОДИНА
2020

Поставен во близина на Градскиот парк, центарот на градот и City Mall, објектот ќе ви овозможи совршен баланс помеѓу мирниот и модерниот начин на живот.

Објект со впечатлив дизајн, модерна фасада и внатрешен дизајн и изграден со квалитет кој гарантира удобност и уживање.

Галерија

Побарајте понуда на