Објект
ККП

ЛОКАЦИЈА
ул. Киро Крстевски-Платник” бр. 2

ГОДИНА
2021

Лоциран на мирна улица во строг центар на градот, минималистички, иновативен и луксузен објект кој претставува урбан начин на живеење.

Побарајте понуда на